Menu

Dlaczego nasze krówki?

1) Nasze krówki są zawsze świeże! Produkowane pod indywidualne zlecenie.
2) Sklepowe krówki pod żadnym względem nawet odrobinę nie przypominają smaku ciągutek sprzed lat... Są twarde, gumowe, po prostu sztuczne.
3) Nasze krówki wraz z upływem czasu (2-3 tygodni) krystalizują się – początkowo półpłynne, miękka konsystencja staje się bardziej krucha i delikatna. To w pełni naturalny proces.
4) Nasze krówki są produkowane wyłącznie według tradycyjnej, w pełni naturalnej receptury, a także ręcznie pakowane w papierki.
5) Częstując pysznymi, niezwykle kruchymi i delikatnymi krówkami, działamy na kilka zmysłów jednocześnie (wzrok, węch, smak).
6) Krówki ciągutki przywołują wspomnienia z dzieciństwa, co przekłada się na kojarzenie firmy z pozytywnymi emocjami.
7) Zdecydowana większość klientów ponawia zamówienia w naszej firmie.
8) Krówki znajdują się w czołówce popularność polskich cukierków.
9) Możemy zapewnić dostawy świeżych krówek przez cały rok.
10) Słodki przekaz reklamowy skuteczniej dociera do odbiorcy pozostając na długo w jego pamięci.